Accessoires

Faster – Stronger – Safer – Better

Accessoires

Versatop Pipe & Drape 2.0® systeem biedt handige tools voor slimme oplossingen.
Sidearm™   
De oplossing voor dubbele en driedubbele doeken of extra val-lijn.
Shoulder Block™ Multifunctionele bevestiging van attributen en/of signaleringsborden.
Mounting Post ™  Schroefmontage bijv. lichtgewicht LED- armaturen bovenzijde Crown™
Angled Mounted Crown™ (Swivel) Veilige koppeling aan Truss of vaste montage aan
wand of muur.
Threaded Ball Stud™ Directe montage van elementen. attributen of beeldschermen.
Anti-roll Clip™       De clip oftewel ‘Snuit’ voorkomt het rollen van de ligger!
Socket Clip™        Koppelstukje aan oudere versies van P&D systemen.

Swivel & Shoulder block & Mounting post in action


Versatop-Swivel-with-Clamp-mounted-to-post-by-StageCare
Spotlight-mounted-to-Shoulder-Block-with-Swivel-ready-to-be-on-post-by-StageCare
Spotlight-mounted-to-Shoulder-Block-with-Swivel-mounted-to-post-by-StageCare

Neem contact met ons op

Een nieuw podium of
pipe & drape systeem nodig?

Smart – Simple – Safe

Systeem met vele opties in vergelijk moet oude haak en sleuf
Waar draait het om..... flexibiliteit
DE veilige Pipe & Drape en Truss verbinging
Accessoires

Versatop Pipe & Drape 2.0®

Handige componenten waarmee u een alle voorkomende behoeften middels een snelle en eenvoudige opbouw mogelijk maakt. Van meerdere doeken op één staander, naar route aanduidingen of verlichting gemonteerd aan uw Pipe & Drape systeem

Spotlight mounted on upright,
Spotlight-mounted-to-Shoulder-Block-with-Swivel-ready-to-be-on-post-by-StageCare
Spotlight-mounted-to-Shoulder-Block-with-Swivel-mounted-to-post-by-StageCare

Versatop Sidearm™

De optie om meerdere doeken veilig en gemakkelijk op één staander te installeren. Gevormd als een versterkte body met een verlengde Crown™ (ongeveer 3” van het verbindingspunt), is een eenvoudige en veilige installatie voor extra ligger.
De Sidearm™ biedt gebruikers ook de mogelijkheid om lichtgewicht accessoires rechtstreeks op het frame te bevestigen. Door aan beide zijden een flensmoer in de insparing te gebruiken, hebben gebruikers een breed scala aan bevestigingsopties.

Versatop Shoulder Block™

Voor het bevestigen van lichtgewicht accessoires aan de Versatop 2.0® staanders. Met een grote verscheidenheid aan elementen, multifunctioneel, van doeken tot route-borden, elk lichtgewicht accessoire is veilig te bevestigen met het Versatop Shoulder Block™. Met vanaf de bovenzijde een schroefdraad voor lichtgewicht LED-armaturen en meer.

Versatop Angle Mounted Crown™

Geleverd met voorgeboorde gaten voor (semi-)permanente bevestiging. Door gebruik te maken van een *truss-klem en direct verbinden aan elk truss-systeem. Bevestig de Angle Mounted Crown™ aan een muur voor een permanente installatie om deuropeningen of afgedekte gebieden te maken zonder dat er staanders of sokkels nodig zijn. * Klem is niet standaard inbegrepen wel leveren complete sets

Versatop Mounting Post™

Voor het bevestigen van lichtgewicht accessoires op Versatop 2.0® staanders. Met behulp gaten met schroefdraad in het midden van de Versatop-kronen, is vaste montage mogelijk aan de bovenkant van een Versatop 2.0® staander. Dit stelt gebruikers in staat om een verscheidenheid aan accessoires zoals: EXIT-borden, * lichtgewicht LED-armaturen en meer….
Gemaakt van staal voor jarenlang gebruik in het veld.
* 5 kilo gewichtslimiet..

Versatop Socket Clip™

De juiste verbinding tussen 2.0 en voorgaande versies Pipe&Drape systemen. Het kan gebeuren dat u niet voldoende staanders meer op voorraad heeft en dus moet gaan huren van een andere leverancier. De Socket Clip™ een “must have” accessoire past op elke staander met standaard gleuven, waardoor de ligger uitgerust met Versatop Ball Caps™ verbinding kan maken met het gleufgedeelte van de staander.
De Socket Clip™ is geschikt om een maximale verticale belasting van elk tien (10) kilo te ondersteunen, mits correct geïnstalleerd en ondersteunt gemakkelijk standaard velours of polygordijn.
Ook te gebruiken voor montage met Threaded Ball Stud™.

Versatop Threaded Ball Stud™

Dit optie stelt gebruikers in staat om verschillende elementen direct aan te sluiten. Bevestig de Threaded Ball Stud™ met schroefdraad op standaard * frameschermen en hang het scherm eenvoudig aan de staander.
* Gewichtslimiet van 10 kilo per Ball Stud™ wanneer correct geïnstalleerd en gebruikt met correct geïnstalleerde Versatop 2.0® Crown

Dit optie stelt gebruikers in staat om verschillende elementen direct aan te sluiten. Bevestig de Threaded Ball Stud™ met schroefdraad op standaard * frameschermen en hang het scherm eenvoudig aan de staander.
* Gewichtslimiet van 10 kilo per Ball Stud™ wanneer correct geïnstalleerd en gebruikt met correct geïnstalleerde Versatop 2.0® Crown


FAQ

Meest gestelde vragen

Hier is een overzicht van onze meest gestelde vragen. Staat de vraag die u heeft er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

De kosten verschillen sterk op basis van de wensen en behoeften van een klant. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.

Bij ons zijn alle onderdelen van Bütec, NIVOflex en Versatop™ te krijgen.

Wij helpen u graag verder bij het vinden van de juiste onderdelen.

– Voor mobiele standaard podia geldt een levertijd van ca. 3-4 weken.
– Voor maatwerk is de levertijd afhankelijk van uw wensen.
– Voor onderdelen geldt, indien voorradig, een levertijd van ca. 3-5 werkdagen.
– Voor Versatop™ producten geldt, indien voorradig, een levertijd van ca. 3-5 werkdagen.


Nee wij verhuren niet. Wel kunnen wij u doorverwijzen naar één van onze partners.

Op alle podia zit 5 jaar garantie en voor de Versatop™ producten geldt een levenslange garantie. Allebei bij normaal gebruik. Zie verder onze algemene voorwaarden.

Bij gegronde reclamaties vervangen wij het product kostenloos en binnen een redelijke termijn. Voor meer informatie over ons retourbeleid verwijzen wij u door naar onze algemene voorwaarden.