Over StageCare


Onze visie

StageCare gaat voor kwaliteit en service!

Vanuit die passie voor ons werk gaan wij samen met u voor het maximaal haalbare. Of dat nu gaat om een groot project, een basic podium, of voor de juiste onderdelen, dat maakt voor ons geen verschil. Het gaat om de wens van de klant en het best passende eindresultaat. Dat moet kloppen!

Anita en Joey op de beurs tijdens Festivak 2022

Ons team

Team StageCare

Anita van den Berg

Eigenaar

Berry van den Berg

Eigenaar

Joey van den Berg

Eigenaar


Het ontstaan

Jarenlange kennis, kunde en netwerk gecombineerd. Dát is de kracht van StageCare.

Ik ben Anita van den Berg, een gevoelsmens pur sang met twee benen op de grond. Geboren in 1963 en woonachtig in Zutphen.

In 2006 kwam ik voor het eerst in aanraking met de wereld van podiumtechniek. Met veel plezier heb ik vanaf dat moment gewerkt binnen deze prachtige branche. Heb ik klanten, fabrikanten en leveranciers leren kennen, evenals de vele specifieke kenmerken en het brede aanbod van diverse (mobiele) podiumtypen en -merken.

Als het hart erin zit klopt het

Anita van den Berg

Zutphen, NL

Dat ene zinnetje lijkt zo simpel en eenvoudig maar zegt zoveel. En juist dit zinnetje past zo bij mij en mijn visie voor StageCare!

Het raakt de passie die ik heb voor mijn bedrijf en de podiumtechniek. Maar nog meer de verbinding met klanten en leveranciers. En deze passie kan niet zonder waarden die zo belangrijk zijn voor mij: eerlijkheid en kwaliteit. Gewoon zijn wie ik ben.

Podiumtechniek en StageCare

In 2016 heb ik heel bewust de stap genomen mijn jarenlange kennis en kunde te combineren met mijn netwerk en StageCare op te richten.

“StageCare is mijn passie, en die passie en liefde voor het vak draag ik samen met mijn team graag uit naar onze klanten!”

Met StageCare heb ik me gespecialiseerd in maatwerk podium en projecten. Van mobiel tot motorisch aangedreven en inbouw. Immers, de podiumtechniek anno nu heeft zoveel meer te bieden dan enkel standaard podiumdelen. Door goed te luisteren naar de wensen en eisen van de klant kan StageCare de perfecte combinatie maken binnen de grote verscheidenheid van producten. De kennis van fabrikanten en merken leveren de best passende oplossing voor de klantvraag.

StageCare legt de verbinding tussen klant en fabrikant. Door korte lijnen naar beide kanten blijft communicatie helder en de service en kwaliteit gewaarborgd.


FAQ

Meest gestelde vragen

De kosten voor een podium verschillen sterk op basis van de wensen en behoeften van een klant. Voor de Versatop™ producten kunt u de prijs vinden op de desbetreffende pagina.
Voor de andere producten kunt u een gratis offerte aanvragen.

Nee wij verhuren niet. Wel kunnen wij u doorverwijzen naar één van onze partners.

Bij ons zijn alle onderdelen van NIVOflex, Kleu, Bütec en Versatop™ te krijgen.

Op al onze podia zit 5 jaar garantie. Voor de Versatop™ producten geldt een levenslange garantie.

Alle podiumdelen zijn TÜV gecertificeerd, DIN 15921, met veiligheidsfactor 1,65.

– Voor mobiele standaard podia geldt een levertijd van ca. 3-4 weken.
– Voor maatwerk is de levertijd afhankelijk van uw wensen.
– Voor onderdelen geldt, indien voorradig, een levertijd van ca. 3-5 werkdagen.
– Voor Versatop™ producten geldt, indien voorradig, een levertijd van ca. 3-5 werkdagen.


Neem contact met ons op

Een nieuw podium of
pipe en drape systeem nodig?