Festivak 2022

Dinsdag 27 september 2022

Op 9 en 10 november staan wij op de Festivak in de Brabanthallen in Den Bosch.

Na de stilte tijdens de corona pandemie mogen we weer! En wat is dan passender om elkaar weer te treffen en te ontmoeten tijdens een jubileum editie van de Festivak.
Dit jaar vind de 25e Festivak beurs plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. En ook wij zullen daar dan aanwezig zijn.
Je vind ons op standnr. 276, samen met VersaTopCare.
(VersaTopCare is officieel dealer in Europa voor Versatop Pipe & Base uit de VS.)
U treft in onze stand een keur aan mobiele podia en aanverwante producten, waaronder ook de Airstage, het multifunctionele podium met gasveren. Maar ook vind u er meer informatie over de motorisch aangedreven podia, ook mét dynamische belasting!

Naast alle info over podia vind u in onze stand ook het Versatop Pipe & Base systeem.

Onder het genot van een kop koffie, thee of wat fris kunt u kennismaken met ons team en praten wij u graag bij over de laatste ontwikkelingen van onze producten. U komt toch ook?

Graag nodigen wij u uit op onze stand.
U vind ons in Hal 3, standnummer B276

Er zijn gratis toegangskaarten beschikbaar. Voor toegangskaarten klik op de Festivak-banner of stuur een mail naar info@stagecare.nl.

Wij ontmoeten u graag op de CUE!

Meer informatie over de Festivak vind u op www.festivak.nl.


NUTS school Oldenzaal

Vrijdag 10 juni 2020

Airstage podium geplaatst bij NUTS School Oldenzaal

In opdracht van Rots Bouw heeft StageCare een Airstage podium geplaatst in het nieuwe gebouw van NUTS School Oldenzaal.

Vandaag 10 juni 2020 werd het nieuwe podium opgeleverd en overgedragen aan een tevreden opdrachtgever. Dankjewel Rots Bouw en NUTS School Oldenzaal voor het vertrouwen en de fijne samenwerking.

Wij wensen de directie, alle leraren, leerlingen en andere mensen van NUTS school Oldenzaal heel veel plezier en succes met dit mooie podium!!

Airstage podium voor NUTS school Oldenzaal


Koorkerk Middelburg

Vrijdag 11 juli 2019

Airstage podium Koorkerk opgeleverd

Afgelopen week is er hard gewerkt aan de bouw van een Airstage podium in de Koorkerk in Middelburg.
Het van alle Airstages in de diverse hoogten was een secuur precisiewerk wat nauw luistert en kundig moet worden uitgevoerd, helemaal met de monumentale mozaïeken vloer die daaronder ligt. Maar het team heeft weer fantastisch samengewerkt en alles tot volle tevredenheid van de klant geklaard.

Ook de dirigentenbok en enkele losse podiumdelen zijn opgebouwd en met nivelleerpoten waterpas gesteld.

Het hele podium functioneert soepel en laat zich in letterlijk en figuurlijk in een handomdraai in de vooraf ingestelde hoogten stellen waardoor er in een mum van tijd een podium of koorpodium wordt opgesteld. En ook nog eens op maat aangepast zodat de vleugel ook op het podium kan staan.
Wat is de Airstage toch een supersysteem.

Voor de overdracht is er een eerst een uitgebreide instructie en uitleg van het podium gegeven aan de mensen die ermee gaan werken. Ook dat hoort erbij!


Vanaf vandaag is de Koorkerk een multifunctioneel podium rijker.

Wij wensen de Koorkerk heel veel plezier en succes met dit mooie podium!!

Airstage podium Koorkerk Middelburg

Start bouw Airstage podium in Koorkerk Middelburg

Maandag 8 juli 2019

Airstage podium met zwevende vloer op monumentale mozaïek vloer

Vandaag zijn we gestart met de opbouw van het Koorkerk in Middelburg.
Afgelopen weekend werd het oude podium uit de kerk verwijderd om plaats te maken voor het nieuwe gebruiksvriendelijke Airstage podium. Voor het eerst in lange tijd was de eeuwenoude mozaïeken vloer weer volledig zichtbaar.
De monumentale vloer moet in oude staat blijven… het heeft een verloop van 0 naar 2,4cm lager met hier en daar een soort van Berg en Dal weg.
Een leuke uitdaging zo om ons vakmanschap te tonen en de fantastische samenwerking tussen StageCare met NIVOflex/Schnakenberg. Wat een gaaf project om te mogen uitvoeren!

monumentale vloer Koorkerk
De monumentale mozaïeken vloer in de Koorkerk in Middelburg.


PERSBERICHT

Dinsdag 16 april 2019

Monumentale Koorkerk in Middelburg kiest voor StageCare.

Koorkerk Middelburg
Koorkerk Middelburg, een schitterend monumentaal pand met karakter

In de monumentale Koorkerk in Middelburg komen steeds vaker mensen samen voor vele activiteiten waarbij muziek en woord centraal staan. Er was de laatste jaren behoefte ontstaan aan een passend podium. Vooral om de schitterende entourage van de kerk en de eeuwenoude vloer niet tekort te doen moest een podium gevonden worden dat niet alleen aan veiligheidseisen voldoet, maar tevens recht doet aan de omgeving.

Anita van den Berg van StageCare: “Al bij de eerste ontmoeting met de mensen van de Koorkerk waren wij onder de indruk van dit schitterende pand. Vooral de vloer was een aandachtspunt. Al snel kwamen wij daarom op het idee van een AirStage podium. Wij hebben dit idee verder uitgewerkt en voorgelegd aan de keuzecommissie van de Koorkerk.”

Na veel overleg en samenspraak is uiteindelijk de keuze gevallen op een AirStage van StageCare, waarbij het product belangrijk is maar meer nog de manier waarop StageCare dit bijzondere project wil aanpakken.

Henk Soepenberg, lid podiumcommissie Koorkerk: ““Wij hebben voor Anita en dus voor StageCare gekozen vanwege de vele mogelijkheden die het AirStage podium biedt. Dit podium kan worden afgesteld op diverse doelgroepen, zoals eredienst, concerten, Festival Middelburg VOLkóren, etc.
Vergeleken met gebruikelijke podia wordt de hoeveelheid mankracht, die nodig is voor het ombouwen van de StageCare AirStage tot een minimum beperkt.
Voor ons is dit een punt van overweging gezien de vergrijzing, die ook in onze vrijwilligersgroep  toeslaat.
Daarnaast durf ik te stellen dat de persoonlijke begeleiding van Anita zijn vruchten afwerpt.”

Het project is inmiddels gestart en zowel StageCare als de Koorkerk kijken reikhalzend uit naar de eerste keer dat het AirStage podium gebruikt gaat worden.

Meer weten over de Koorkerk: www.koorkerk.nl

Meer weten over StageCare: www.stagecare.nl

Of neem contact op met Anita van den Berg van StageCare: 0575-470777 of anita@stagecare.nl.