Het gezicht achter StageCare.

“Als het hart erin zit klopt het”.


Dat ene zinnetje lijkt zo simpel en eenvoudig maar zegt zoveel. En juist dit zinnetje past zo bij mij en mijn visie voor StageCare!

Het raakt de passie die ik heb voor mijn bedrijf en de podiumtechniek. Maar nog meer de verbinding met klanten en leveranciers. En deze passie kan niet zonder waarden die zo belangrijk zijn voor mij: eerlijkheid en kwaliteit.
Gewoon zijn wie ik ben.

Foto Anita van den Berg
Anita van den Berg, StageCare


Over mijzelf

Ik ben Anita van den Berg, een gevoelsmens pur sang met twee benen op de grond. Ik ben geboren in 1963, en woon samen met mijn gezin Zutphen.

In 2006 kwam ik voor het eerst in aanraking met de wereld van podiumtechniek. Met veel plezier heb ik vanaf dat moment gewerkt binnen deze prachtige branche. Heb ik klanten, fabrikanten en leveranciers leren kennen, evenals de vele specifieke kenmerken en het brede aanbod van diverse (mobiele) podiumtypen en -merken.

Podiumtechniek en StageCare

In 2016 heb ik heel bewust de stap genomen mijn jarenlange kennis en kunde te combineren met mijn netwerk en mijn eigen bedrijf op te starten StageCare.

Met StageCare heb ik me gespecialiseerd in maatwerk podium en projecten. Immers, de podiumtechniek anno nu heeft zoveel meer te bieden dan standaard podiumdelen.
Door goed te luisteren naar de wensen en eisen van de klant kan ik de perfecte combinatie maken binnen de grote verscheidenheid van producten. Mijn kennis van fabrikanten en merken leveren de best passende oplossing voor de klantvraag.
Met StageCare leg ik de verbinding tussen klant en fabrikant. Door korte lijnen naar beide kanten blijft communicatie helder en de service en kwaliteit gewaarborgd.

“StageCare is mijn passie, en die passie en liefde voor mijn bedrijf draag ik graag uit naar mijn klanten!”