VersaTopCare (VTC)

Naast StageCare is nu ook VersaTopCare actief.
VersaTopCare is geautoriseerd distributeur voor Europa voor het complete Versatop 2.0 Pipe and Base systeem uit Amerika, inclusief de innovatieve Versatop Inversion Series met Glide-Lock.

Met VersaTopCare is het innovatieve VERSATOP Pipe en Base systeem uit Amerika nu ook verkrijgbaar in Europa!

Pipe & Drape

In de eventsector wordt regelmatig gebruik gemaakt van een pipe & drape systeem.
Op een eenvoudige en snelle manier worden hiermee meters stoffen wanden geplaatst als tijdelijke afscheiding of ter decoratie.

Pipe & Base van Versatop

Wanneer u Versatop™-producten kiest, introduceert u een revolutionair Pipe & Drape systeem voor uw evenement. Van tijdwinst en innovatieve oplossingen tot veelzijdige adapters die u helpen veilig, georganiseerd en efficiënt te werken. De nieuwe benadering van Versatop ten aanzien van
productontwerp heeft een revolutie teweeg gebracht in de markt, door een innovatie aan te brengen in een eeuwenoud systeem dat al tientallen jaren niet verbeterd is.
Met het Pipe & Base 2.0®-systeem hebben gebruikers nu een product dat sterker is dan het oude haak- en slotsysteem en dat tevens tot een langere levensduur leidt. Het is sneller op te zetten met eenvoudig
te gebruiken verbindingen en accessoires, waardoor gebruikers tijd en geld besparen. En zonder gescheurd aluminium is het veiliger in gebruik, wat verwondingen tijdens het werk voorkomt.

Voor meer informatie neem contact met ons op kijk op www.versatopcare.eu.

klik hier voor de Versatop brochure.

Klik hier voor de flyer van VersaTopCare.