Jarenlange kennis, kunde en netwerk gecombineerd.
Dát is de kracht van StageCare.

Foto Anita van den Berg
Anita van den Berg

Ik ben Anita van den Berg, een gevoelsmens pur sang met twee benen op de grond. Geboren in 1963 en woonachtig in Zutphen.

In 2006 kwam ik voor het eerst in aanraking met de wereld van podiumtechniek. Met veel plezier heb ik vanaf dat moment gewerkt binnen deze prachtige branche. Heb ik klanten, fabrikanten en leveranciers leren kennen, evenals de vele specifieke kenmerken en het brede aanbod van diverse (mobiele) podiumtypen en -merken.

“Als het hart erin zit klopt het”.

Dat ene zinnetje lijkt zo simpel en eenvoudig maar zegt zoveel. En juist dit zinnetje past zo bij mij en mijn visie voor StageCare!

Het raakt de passie die ik heb voor mijn bedrijf en de podiumtechniek. Maar nog meer de verbinding met klanten en leveranciers. En deze passie kan niet zonder waarden die zo belangrijk zijn voor mij: eerlijkheid en kwaliteit. Gewoon zijn wie ik ben.

Podiumtechniek en StageCare

In 2016 heb ik heel bewust de stap genomen mijn jarenlange kennis en kunde te combineren met mijn netwerk en StageCare op te richten.

Met StageCare heb ik me gespecialiseerd in maatwerk podium en projecten. Van mobiel tot motorisch aangedreven en inbouw. Immers, de podiumtechniek anno nu heeft zoveel meer te bieden dan enkel standaard podiumdelen.
Door goed te luisteren naar de wensen en eisen van de klant kan StageCare de perfecte combinatie maken binnen de grote verscheidenheid van producten. De kennis van fabrikanten en merken leveren de best passende oplossing voor de klantvraag.
StageCare legt de verbinding tussen klant en fabrikant. Door korte lijnen naar beide kanten blijft communicatie helder en de service en kwaliteit gewaarborgd.

“StageCare is mijn passie, en die passie en liefde voor het vak draag ik samen met mijn team graag uit naar onze klanten!”