LED verlichting van SETOlite.

StageCare gaat voor A-kwaliteit! Maak vanuit de gedachte ‘kwaliteit’ de link naar professionele LED verlichting en u komt als snel uit bij de kwalitatief hoogwaardige producten van SETOlite.
Het is dan ook niet zo heel vreemd dat wij er best trots op zijn producten van SETOlite in ons assortiment te mogen hebben!

 

Over SETOlite Lichttechnik

SETOlite Lichttechnik is gevestigd in het Duitse Hückeswagen en is sinds 1995 zeer succesvol in mobiele verlichting.
In korte tijd is het SETOlite gelukt om zich met professionele en kwalitatief hoogwaardige producten in de markt te positioneren en een grote en trouwe klantenkring op te bouwen.

De industrie, arbeiders in alle branches, als ook reddingswerkers en brandweerkorpsen werken met de producten van SETOlite.
Zelfs uit de hoek van defensie wordt regelmatig een beroep gedaan op de innovatieve techniek en hoge lichtopbrengst van de producten van de SETOlite.
Voor de inzet in explosiegevaarlijke omgevingen biedt SETOlite zelfs een breed spectrum van EX-beschermde armaturen in verschillende uitvoeringen.
Maar ook in de spoor- en wegenbouw en in de eventsector kent men inmiddels de flexibele mogelijkheden en toegevoegde waarden van de producten van SETOlite.

Wilt u meer weten over SETOlite? Neem eens een kijkje op www.setolite.com of blader door de vrijblijvend door de productcatalogus van SETOlite.

 

 

mobiele LEDverlichting van SETO
Mobiele LEDverlichting van SETO, daar kan je op vertrouwen.

 

tentverlichting SETOlite
Tentverlichting van SETOlite

 

 

SETO LIghting Box
SETO Lighting Box, LEDverlichting op élke locatie!